Polityka prywatności

Dbamy o Twoje dane.

Oświadczenie Ośrodka DANWOJ

Administratorem danych osobowych jest :

  • P.H.U.  DANWOJ Wojciech Koralewski ul. Staszica 39, 64-600 Oborniki

Oświadczamy, iż dane Państwa firmy będą przetwarzane zgodnie z zawartą umową współpracy i tylko w określonym w tej umowie celu oraz z innymi przepisami prawa powszechnie obowiązującego, które chronią prawa osób, których dane dotyczą. Dane osobowe są przetwarzane na postawie art. 6 ust.1 lit. B ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r., w celu wykonania umowy. Administrator nie udostępnia danych ani nie przekazuje danych do państwa trzeciego / organizacji międzynarodowej. Dane będą przechowywane do czasu wygaśnięcia roszczeń wynikających
z umowy. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych, ich poprawiania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Dane nie podlegają profilowaniu i udostępnianiu podmiotom trzecim.

INFORMACJE DLA KLIENTÓW

W związku z naszymi usługami szkoleniowymi, a także rozliczaniem i ewidencją czasu pracy kierowców w naszym Ośrodku posiadamy dużą bazę danych osobowych. Używamy ich jedynie do spełnienia wszystkich warunków umowy, zawartej z naszymi klientami. Staramy się, aby ochrona była na najwyższym poziomie.

Poniższe informacje przedstawiamy zgodnie z rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.

ADMINISTRATOR DANYCH

  • Administratorem danych osobowych jest  Wojciech Koralewski, właściciel firmy P.H.U.  DANWOJ WOJCIECH KORALEWSKI NIP: 7870011008 REGON 632036017, z siedzibą na ul. Staszica 39, 64-600 Oborniki.
  • Dane kontaktowe: tel: 61 63 93 706 adres e-mail: biuro@danwoj.pl.


PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

  • W naszej firmie przetwarzamy dane, przede wszystkim takie jak: imię, nazwisko, data i miejsce urodzenia, adres e-mail, numer telefonu, pesel, adres zamieszkania. Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu realizacji zawartej umowy i usług szkoleniowych.
  • Dane osobowe przetwarzane są m.in. w celach takich jak:
  1. świadczenia usług szkoleniowych,
  2. sporządzanie dokumentacji na egzaminy państwowe,
  3. sporządzanie dokumentacji szkoleniowej,
  4. wydawanie świadectw kwalifikacyjnych oraz innych zaświadczeń,
  5. sporządzanie umowy o świadczenie usług,
  6. sporządzanie rozliczeń dla firm,
  7. prowadzenie  ewidencji czasu pracy kierowców,
  8. kopiowanie danych z kart kierowców.
  • Wszystkie dane są przetwarzane zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem o ochronie danych osobowych, oraz wdrożoną Polityką Prywatności.
  • Państwa dane są przechowywane przez  P.H.U. DANWOJ WOJCIECH KORALEWSKI NIP: 7870011008 REGON 632036017, ul. Staszica 39 64-600 Oborniki tel: 61 63 93 706 adres e-mail: biuro@danwoj.pl, a także :  nazwa.pl sp. z o.o. NIP: 6751402920, REGON: 120805512 ul. Mieczysława Medweckiego 17, 31-870 Kraków nr tel.: 801 33 22 33, e-mail: kontakt@nazwa.pl.
  • Po wypełnieniu wszystkich obowiązków wynikających z umowy, całą dokumentację archiwizujemy z uwzględnieniem wymogów wynikających z obowiązujących przepisów prawa.
  • Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
  • Dane udostępnione nie będą podlegały profilowaniu.
  • Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
  • Administrator danych nie przekazuje danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  • Mają Państwo prawo wniesienia skargi do PUODO gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.


PLIKI COOKIE

Ciasteczka to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na komputerze lub innym urządzeniu podczas gdy przeglądamy strony internetowe.  Ciasteczka umożliwiają nam m.in. personalizowanie różnych stron internetowych, tworzenie statystyk, zapamiętywanie hasła i loginu użytkownika,  a także dostarczanie treści reklamowych dopasowanych do danej osoby.

Dane osobowe gromadzone przez ciasteczka, mogą być zbierane jedynie w celu wykonywania określonych funkcji. Takie dane są zaszyfrowane, a także nie mają do nich dostępu osoby nieuprawnione. Pliki identyfikują dane komputera, ale nie są szkodliwe ani dla nas ani dla naszych urządzeń. Nasza firma używa ciasteczek, przede wszystkim, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z strony internetowej, a także do celów statystycznych i marketingowych.

Pliki cookies w każdej chwili można usunąć, lub blokować.

FORMULARZ KONTAKTOWY

Wypełnienie formularza oznacza, że podane w nim dane osobowe będą przetwarzane jedynie w celu udzielenia odpowiedzi na Państwa zapytanie, lub do zrealizowania czynności wskazanych przez Państwa w formularzu „Napisz do nas”. Dane będą przetwarzane zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych, ich poprawiania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji zapytania.

__________________________________________________________________________________

Usunięcie danych osobowych może nastąpić po cofnięciu zgody bądź wniesieniu prawnego sprzeciwu odnośnie przetwarzania Państwa danych osobowych. Jako firma staramy się minimalizować naruszenia bezpieczeństwa danych.

Dane osobowe przetwarza wyłącznie administrator oraz osoby upoważnione. Podczas realizacji zlecenia lub podpisując umowę z firmą DANWOJ na wykonywanie usług wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Zapraszamy do kontaktu odnośnie danych osobowych: biuro@danwoj.pl

Skontaktu się z nami

Pomożemy dobrać odpowiednie szkolenie i odpowiemy na wszystkie pytania.

ul.Staszica 39, 64-600 Oborniki

+48 61 63 93 706 lub +48 721 260 636

kom: +48 663 164 338

biuro@danwoj.pl

Administratorem danych osobowych jest :
P.H.U.  DANWOJ Wojciech Koralewski ul. Staszica 39, 64-600 Oborniki

Oświadczamy, iż dane Państwa firmy będą przetwarzane zgodnie z zawartą umową współpracy i tylko w określonym w tej umowie celu oraz z innymi przepisami prawa powszechnie obowiązującego, które chronią prawa osób, których dane dotyczą. Dane osobowe są przetwarzane na postawie art. 6 ust.1 lit. B ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r., w celu wykonania umowy. Administrator nie udostępnia danych ani nie przekazuje danych do państwa trzeciego / organizacji międzynarodowej. Dane będą przechowywane do czasu wygaśnięcia roszczeń wynikających 
z umowy. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych, ich poprawiania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Dane nie podlegają profilowaniu i udostępnianiu podmiotom trzecim.

Napisz do nas

RODO:

4 + 10 =